Beutels wint Star Clinic van het jaar award

07-12-2023

Vanwege een heupoperatie kon mede-eigenaar Hendrik Claes acht weken niet naar zijn praktijk. Maar bij de uitreiking van de Star Clinic Award wilde hij absoluut niet ontbreken, zelfs als hij daarvoor helemaal naar de 3e verdieping van het gebouw moest lopen.

Toen Hendrik de lunchruimte binnenkwam, applaudisseerden meer dan 30 medewerkers. Ze zijn zo blij dat Hendrik terug is in de praktijk.

Het is dan ook meteen duidelijk dat de eigenaren, Hendrik en Marina Beutels, geliefd zijn. Bijna alle collega's vragen meteen naar Hendriks gezondheid en genieten van zijn aanwezigheid. En die genegenheid komt van beide kanten, zoals blijkt wanneer Marina een door Hendrik geschreven toespraak houdt.

''Deze indrukwekkende prestatie is het resultaat van jullie onvermoeibare inzet, professionaliteit en teamwork. Ieder van jullie heeft een essentiële rol gespeeld in het bereiken van dit doel, en we zijn ongelooflijk dankbaar voor jullie bijdrage,'' zeggen Hendrik en Marina. ''Jullie vormen een hecht team dat altijd klaarstaat om elkaar te helpen en samen te werken om hoogwaardige tandheelkundige zorg te bieden aan onze patiënten. En die houding heeft ons in staat gesteld deze prestigieuze erkenning te verdienen.''

Alles laat zien dat het team van Beutels Dental Group hecht is. De sfeer is uitstekend, en collega's ontmoeten elkaar ook buiten de praktijk. ''De teamgeest zit vooral bij de assistenten van het team,'' zegt Marina, terwijl een eindje verderop de assistenten selfies nemen met het certificaat van de Star Clinic Award. "Ze drinken samen en organiseren regelmatig iets voor het team. Die saamhorigheid moet je koesteren.''

Marina Beutels begon 36 jaar geleden een bescheiden praktijk, gerund door haarzelf. Dankzij haar ondernemersgeest bleef de praktijk snel groeien. De praktijk met twee behandelkamers werd al snel te klein, gevolgd door een verhuizing naar een praktijk met zeven stoelen. In 2019 volgde de laatste uitbreiding. In dat jaar verhuisde Tandartsengroep Beutels naar een nieuw gebouw in Heusden-Zolder. Een praktijk die beschikt over 12 behandelkamers met ultramoderne apparatuur.

Marina staat niet alleen als leider, maar ook tussen haar collega's. Zij is het onbetwiste aanspreekpunt voor tandheelkunde in de praktijk. ''Het is mijn visie altijd de tijd te nemen om naar patiënten te luisteren en hen op hun gemak te stellen. Patiënten moeten je volledig vertrouwen en zich comfortabel voelen onder jouw zorgzame handen. Met één doel: uitstekende tandheelkundige zorg bieden.''

De Star Clinic Awards worden jaarlijks uitgereikt onder alle 620 praktijken de Colosseum Dental Group op basis van deze drie elementen. Deze prijs gaat naar de praktijken die het beste presteren op het gebied van de werksfeer, financiële gezondheid en patiënttevredenheid.

Bent u al patiënt bij ons?

Afspraak maken


Nog géén patiënt bij ons? Meld u dan hieronder aan:

Geslacht:*
Telefoonnummer:*
Rijksregisternummer (direct invullen versnelt het aanmeldproces):

 

Tandartsengroep Beutels
Kapelstraat 142
3550
Heusden-Zolder
Za
Gesloten